hur man kan kasta asfalt tak bältros

Asfalt tak bältros skapa miljontals ton avfall varje år. Det finns sätt att kasta dem genom återvinning eller donation, snarare än på väg rakt mot närmaste soptipp.

Rörelsen att återvinna asfalt bältros har ökat under åren. Det finns kompositer i asfalt som är till nytta för att skapa andra material, den största är trottoaren och varmblandad asfalt, vilket förbättrar cement kvalitet.

Återvinna

Det finns många centra som ägnar sig åt återvinning av asfalt bältros. Ring framåt för att se vad som krävs, vissa platser tillåter endast färdigmalet bältros, och andra kommer att göra rengöring och slipning i centrum. Prissättning varierar också, ibland finns det en avgift för att donera, ibland center kommer faktiskt betalar dig och andra gånger donationer är gratis.

Donera

Organisationer som hjälper låginkomstfamiljer med bostadsbehov kan vara glad att ta dina bältros om de är återanvändbara. Du kan också lägga på webbplatser där man kan köpa, handel eller ge bort objekt som är relaterade till konstruktion, som en annan person kan ha möjlighet att använda dina gamla bältros för reparationer.

Hyr en soptunna

Om dina asfalt bältros innehålla asbest eller på annat sätt obrukbara, kan du kasta dem på soptippen. Om du har en stor mängd avfall, är det enklast att hyra en container som du bara kan köra till soptippen och dricks. Det finns oftast en avgift för singel förfogande, så ta reda på innan du går.