hur man renovera metall våningssängar

Att lära sig att renovera metall våningssängar kan hjälpa dig att spara en hel del pengar. Ibland kan du hitta bra fynd på metall våningssängar på gården eller garage försäljning. Kontrollera också med begagnade möbler butiker där du kan hitta ett fynd som med lite TLC kan bli en attraktiv del av er barns sovrum möbler.

Slitna och misshandlade metallvåningssängar kan ha ett antal områden där gropar har inträffat -Även hål. Använda en liten slipverktyg för att jämna ut metallytan före applicering av någon finish. En handhållet verktyg med en kvarn kvarstad kommer att fungera bra jämna ut metallytan på din våningssäng.

Undersökning Metal

När renovering en målad säng metallsäng, först ta bort färgen antingen genom slipning eller en flytande färgborttagningsmedel.

Ta Paint

Om du använder slip metod att korrigera fläckar och jämna ut området, alltid bära skyddsglasögon för att skydda ögonen från flygande bitar av marken utanför metall. Slipa bort alla urkärnade områden samt rostfläckar att se till att polera ut repor och några ärr tills du producera en slät yta. alltid hålla slipverktyg flytta applicera jämnt tryck när du går. Försök inte att slipa alla säng yta med en liten handhållet verktyg. Koncentrera dina ansträngningar på de skadade endast områden.

slipa bort

Det är en bra idé att sand markområden med hjälp av vid 60-slippapper på en effekt slipmaskin eller dremmel redskapsfäste för att producera en slät yta. Följ med en 120-grit sandpapper ansökan också. Om metallytan av din säng inte kräver någon slipning, se till att slipa det ändå att prep det för efterbehandling. Du vill ha en tråkig, men slät yta innan du fortsätter.

sand också

Använd en metallfyllmassa i hålen du hitta och sedan sand dessa med både en 60-grit run och 120-grit springa för att få en jämn yta. Låt föreningen torka tillräckligt innan slipning. För riktigt små brister, använd en glas plats kitt förening och sedan fin sand den slät. Spacklet bör inte användas i ytan hål större än en 16 tum använd sedan 120 slippapper för slipning ner.

Fyll i hålen

Efter att ha fyllt i och slipa bort alla defekter på metallytan, spraya på två till tre lager av hög kvalitet metall primer. Låt varje lager torka innan en annan, med hjälp av en hårtork kan enkelt göra torkning snabbare

Spraya på primer

Spray Paint Your Color

När du har gjort det möjligt för primern torka, sprayfärg valda färg och se till att använda även kontinuerlig sprut så att inte producera klumpar eller ränder vid tillämpning. Efter torkning, applicera 1 -2 lager av ett skyddande neutral sealer.

Använd alltid en andning eller respirator mask vid sprutning primer och måla för att skydda dig från att andas in några skadliga ämnen.