hur man reparera en tröskelplåt

Reparera en tröskel platta är något som alla husägare med en uppsättning grundläggande snickeri erfarenhet och kompetens kan göra själv.

För att ta bort den gamla sill, bända från golvet med en hammare och mejsel. Gör det försiktigt, så att inte skada underlaget. Om alla golv är skadad i processen, måste den repareras eller bytas ut innan du fortsätter.

Steg 1 – Ta bort den gamla Sill

Innan du installerar den nya tröskeln, mäta det att se till att det passar. Du kan behöva trimma den för att passa din dörr. Innan du installerar tröskeln, tillämpa vissa silikon till det område där tröskel möter inre golv. Som kommer att hålla anslutningen säker från skräp och vatten att komma in.

Steg 2 – Förberedelser inför det nya Sill

För att installera den nya tröskelplåt, placera skumisolering under det och se till att alla luckor är förseglade. När skummet sätter, kommer det att fungera som ett bindemedel i sig. Du behöver inte några spikar. U syns trä shims att tillämpa tryck nedåt på plattan tills skum set. Ta bort dem efter flera timmar. Slutligen, fäst ett lager lack och ett skikt av fuktkitt om tröskeln är från en ytterdörr.

Steg 3 – Installera nya Sill