hur man tar bort en clawfoot badkar

En clawfoot badkar är en klassisk spelordningen, måste dock dessa vackra baljor ibland tas bort. Ta bort en clawfoot badkar är en fysisk jobb, men det kan lätt åstadkommas med rätt verktyg och kunskap. Läs den här artikeln för att lära sig att ta bort badkar effektivt.

Stäng av vattnet genom att placera vattnet avstängningsventil och vrida den hela vägen ut. Vrida kranen för att se om något vatten flödar. Om inte, du är bra att gå vidare till nästa steg.

Steg 1 – Stäng vattenförsörjning

För att ta bort avloppet, först ta bort dränerings port som ligger på toppen av avloppet. Gör det genom att ta bort skruvarna som håller den på plats med hjälp av skruvmejseln. Det kan vara nödvändigt att bända locket med en skruvmejsel. Med äldre baljor, är det ibland nödvändigt att göra så eftersom det har blivit fäst till avloppet.

Steg 2 – Ta Drain Gate

Sätt den stora änden av korgen nyckel i avloppet. Använd en hylsnyckel för att ta bort avloppet genom att vrida loss. Sedan säkert och effektivt ta bort avloppet från badkaret.

Steg 3 – Ta bort Drain

Nu är det dags att börja bryta badkaret en del. Använd en trasa för att täcka det område där du arbetar. Skydda dig med skyddsglasögon och arbetshandskar.

Steg 4 – Säkerheten främst

Använd din slägga att slå på badkaret. Strike tills badkaret börjar bryta i bitar. Fortsätt tills du har brutit badkaret i bitar som är lätta att ta bort och kassera.

Steg 5 – bryta upp

Ta bort de krossade delarna av badkaret och avyttra dem ordentligt i en container.

Steg 6 – Clean Up

Om du tar bort din clawfoot badkar för att ersätta den med en ny enhet av samma kaliber, eller du ersätta det med ett helt nytt badkar, är hälften av det hårda arbete under.