hur man tar bort en uteplats markis

Du kan välja en uteplats markis är inte längre fungerar för ditt hem. Detta är speciellt vanligt för duk infällbara markiser, men aluminium markiser visar också slitage genom att bli riden och böjda, och trä uteplats markiser ruttna. Du kan också behöva ta bort en markis för att göra reparationer i hemmet, såsom fix rännor, facia styrelser eller målning,. Därför kan du behöva ta bort en uteplats markis vid något tillfälle,. Material som behövs, • Hammer, • skruvmejsel; • Två eller flera uppsättningar av händer, • Cherry picker (opt.); • Stöd byggnadsställningar, Steg ett – Bestäm avlägsnande, om du tar bort markisen eftersom det har försämrats och du tänker riva det ändå, så är det mindre viktigt att ta hand av materialen. Dina primära oro blir att markisen undvika skador någon annan eller annan egendom när det kommer,. Men om syftet med din avlägsna markisen är att göra reparationer och du vill ersätta din markis efter reparationer, då det kräver en annan strategi,. Steg två – Var försiktig med Retractables, Om du tar bort en utdragbar markis för reparation eller utbyte, se till att använda särskild omsorg. Elementen är fjäderbelastade och kan dyka vid oväntade tillfällen,. Först ta bort de ramarmama. Förvara dem noga om du planerar att reparera och installera. Sedan försiktigt bort skruvarna för markis själva mekanismen. Har någon annan hålla den motsatta änden från den som du arbetar med, sedan byta jobb. När änden är fri, håller du den på plats och låta den andra personen att arbeta med något annat, Steg tre – Förbered en permanent Markis,. Om du vill ha en permanent markis bevarad, då det enklaste sättet att ta bort det är att stag den på plats så att du kan göra reparationerna du vill göra och ersätta det snabbt,. Om du tar bort en markis helt, såsom en aluminium, plast eller trä uteplats markis, är det troligt att skadas när du tar bort Det. Om du hålla ihop och bara ta bort den från huset, då är det troligt att få det böjs eller ens bryta så det försöker att vila på marken,. Ett alternativ är att hyra en skylift. De kan vara mer rimligt prissatta än du tror. När du skruva loss awing från huset, fast den med bungee sladdar och nylonrep till skylift. Cherry picker kommer att hålla markisen på plats som reparerats,. Ett annat alternativ är att bygga en stödställning (sannolikt hyras liksom) under skärmen och fäst den med bungee sladdar och nylonrep som sträcker sig från stödstänger till byggnadsställningar. Du skruva sedan awing från huset, utföra reparationen, och skruva markisen tillbaka i när du är klar, Steg fyra – Ta taket,. Om stag markisen inte kommer att ge dig tillräckligt med utrymme för att utföra reparationen, det tredje alternativet är att ta bort taket,. Få hjälp av flera personer. Lossa markis från stöd inlägg först och har människor håller den ände av markisen. Skruva av markis från huset. Har andra i detta syfte att lyfta markisen bort av stöden och bär den till en säker plats medan reparationer är klara,. Ta en uteplats markis är mycket mindre svårt än att installera en, men det kräver en betydande mängd förtänksamhet.