hur man tar bort gutter spikar

Om du vill ta ner din rännstenen, då måste du ta ut rännan spikar, som håller den till taket. Du kan göra detta lätt med hjälp av en stege, en kofot och en hammare.

Börja med att ställa in din stege vid en ände av rännan. Se till att stegen är ordentligt fastsatt i taket. Sätt på vissa skyddshandskar, att se till att dina händer är skyddade. Ta din hammare och skjut klo bit under första rännan naglar. Dra ut så långt som möjligt. Använd en spett för att avlägsna rännan spiken helt. Se till att du placerar rännan spiken i en säker soptunna, och inte lämna det om runt på taket.

Steg 1 – Ta bort den första Nail

Du kan sedan börja ta bort övriga naglar. Använd en hand för att stödja rännan medan du tar ner rännan spikar inom räckhåll, och sedan flytta stegen längs rännan kanten som du framsteg. Som den första raden av spikar avlägsnas, bör du hålla rännan på taket med hjälp av C-klämmor, eller hjälp av en vän.

Steg 2 – Ta bort Andra Nails