hur man tar bort mögel från ditt teak utemöbler

Använda teak utemöbler på din uteplats kan ge ditt hem med en elegant, snyggare utseende. Teak möbler är en av de mest hållbara former av utemöbler som finns på marknaden. Även om det kan vara vackra, om du inte behålla det ordentligt det kan växa mögel. Om du vill att möblerna bo ser trevligt och nya, måste du eliminera eventuella mögel på utsidan. Här är några tips för att ta bort mögel från teak möbler effektivt.

Använd Sunlight

Mögel kan inte växa i direkt solljus. Därför, för att börja döda formen, måste du dra ut från under trädkronorna i någon direkt solljus. Detta kommer inte att eliminera problemet helt, men det kommer att ta hand om en del av det.

Djuprengöring

Förutom att använda solljus till din fördel, måste du också göra några djuprengöring på utsidan. Blekmedel och vatten för att rengöra formen bort av teak exteriör. Du måste verkligen komma in och scrub för att se till att du eliminera problemet. Gör lite slipning kan vara nödvändigt samt att se till att du bli av med allt. Om slipning är nödvändigt, kan du behöva reparera målet efteråt.