hur man tar bort vägbeläggnings steg

Du kan behöva ta bort vägbeläggnings steg om du funderar på att byta utseende på ditt hem. Du kan betala en professionell för att göra jobbet, men detta kommer oundvikligen att kosta en hel del pengar. Istället kan du göra jobbet själv. Även om det inte är en svår uppgift, är det arbetskrävande och tar en ansenlig mängd tid så du måste vara beredd på en ganska lång förskjutning!

Tegel asfaltläggare steg kommer att fastställas i en mortel så att du kommer att behöva bryta igenom den för att lossa dem. Sätt på dig skyddsglasögon och handskar. Ta din hammare och murverk mejsel och börja med det yttersta tegel. Placera mejseln vid sidan av tegel, med bladet rakt, så det kommer att gå in i murbruk bredvid tegel.

Steg 1 – Ta bort de första Bricks

Hit mejseln med hammaren flera gånger sedan flytta mejseln vidare längs tegel. Slagen ska lossa mortel och detta måste upprepas på båda murade sidor av tegel.

Steg 2 – Rensa stegen

När du har gjort detta, flytta mejsel så att kanten är platt mot undersidan av tegel där den ansluter till stegen av ytterligare ett lager av murbruk. Hit mejseln och lossa tegel. Nu kan du prova att använda mejsel som en hävstång för att dra tegel ut. Om det rör sig men kommer inte att dra hela vägen ut, lindra en kofot under tegel och utöva lite kraft på det. Detta bör ta bort tegel lättare.

Steg 3 – Acid

Om den inte gör det, måste du använda hammare och mejsel lite mer. Upprepa dessa åtgärder för alla blocken i raden.

Du måste fortsätta göra detta om och om igen tills du har alla utläggaren steg i en enda rad bort. Lägg dem åt sidan och gå vidare till nästa rad och fortsätt tills du har tagit bort alla utläggaren steg. Även tegelstenarna har gått, du fortfarande kommer att behöva ta bort murbruk innan du kan lägga något annat ner.

Ta din pensel och sopa varje steg svårt. Detta tar bort alla lösa murbruk och tillåter dig att se hur mycket återstår att raderas. Ta en slang och dra stegen. Detta bör bidra till att göra murbruk lättare att ta bort. Med murverk mejsel och hammare, ta bort de största bitar av murbruk. Du kommer inte att kunna få allt men försöker att komma så nära ytan som möjligt. Sopa intermittent för att rensa skräp.

När du har tagit bort så mycket av murbruk som möjligt med din mejsel, blanda ihop en lösning av saltsyra i en hink. Det bör finnas en del syra till 10 delar vatten. Häll på den återstående murbruk och låt stå i en timme.

När du kommer tillbaka till det, bör du kunna ta bort resten av murbruk med hammaren, mejsel och borste.